Beste leden,

Per 1 januari 2020 hebben we een nieuwe controleur er bij. Zijn naam is Konrad Przepeluk. Hij is controleur geworden om zich te richten op de controles van Pools sprekende vissers. We hebben trouwens zo rond de 100 Poolse leden. Voor wie Konrad nu eigenlijk is, zie zijn foto. Zijn telefoonnummer is 06 87036464.

Konrad is een enthousiaste vent die in Waddinxveen woont en graag vist. Vooral als karpervisser is hij veel bij de Pette te vinden. Als jullie het idee hebben dat er in onze wateren Poolse vissers aan het vissen zijn die de regels overtreden app Konrad of bel hem. Konrad verstaat Nederlands en praat het een beetje. Laat dit je niet weerhouden op contact te zoeken. Anders kun je in het Nederlands appen. Hij zal jouw tekst dan zelf vertalen. Geef zo duidelijk mogelijk aan waar je de problemen signaleert.

Het gehele vergunningenboekje zal worden vertaald. We gaan Konrad ook via een brief aan de Poolse leden voorstellen zodat zij ons ook kunnen ondersteunen. Tijdens de algemene ledenvergadering op in 2020 zal Konrad zich ook nog eens voorstellen. Maar ik verwacht dat wie in Waddinxveen vist hem voor die tijd al wel een keer zal hebben gezien.

Het bestuur is blij met zijn aanmelding.