Top Spreker Alert – 13 Maart

Zegt het voort zegt het voort, een Top-spreker op de KCW-meeting op vrijdag 13 maart aanstaande.

Het bestuur van de KCW is met niemand minder dan ED SKILLZ overeengekomen dat hij tijdens de eerstvolgende KCW-meeting een lezing komt geven en met ons in gesprek zal gaan. Ed geeft nauwelijks lezingen en voor ons heeft hij dankzij zijn goede relatie met Arjan Noordervliet een uitzondering gemaakt. Arjan bedankt voor jouw tip.

Ed is een topper in de karperscene. Ongelooflijk wat een vissen deze man al heeft weten te vangen. Zoek hem maar eens op, op Facebook, YouTube of Instagram. De komende weken zullen we meer over Ed laten zien. Hier al vast een filmpje komt. https://www.karperwereld.nl/carp-ii-karpervissen-met-ed-skillz/

Overigens is Ed ook eigenaar van https://www.carpcrossinglakes.com/

Ed is vanwege zijn passie voor het karpervissen met zijn hele gezin vanuit Amsterdam naar België is verhuisd. Wat hem dan gedreven heeft en wat zijn droom hem opgeleverd heeft zal hij ons vertellen. Ed heeft fotografie als de hobby binnen zijn hobby. Dat zul je zien als je zijn visfoto’s bekijkt. Veel karpervissers zoeken naar een manier om hun vangst op een zo’n goed mogelijke manier op de foto te krijgen. Ed dus ook. Hij zal ons bij zijn verhaal over zijn beleving en zoektocht hier ook over vertellen.

Nogmaals, heel bijzonder dat Ed aanwezig is. Als bestuur zijn we er dan ook erg blij mee dat we dit aan onze karper fanaten van de KCW kunnen aanbieden.

We moeten alleen nog een locatie vinden waar we de bijeenkomst zullen houden. Zodra we die hebben zullen we die aan jullie melden.

Omdat Ed tenminste weer twee uur terug moet rijden starten we om 19.00 uur. De bijeenkomst stopt om 22.30 uur.

We rekenen echt op jullie komst. Mis dit niet, zo’n kans krijgen we niet snel weer.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment