Jeugdviscommissie: Terugblik op de gastlessen op 24 januari en 31 januari

Op 24 januari en op 31 januari hebben Ben de Bruijn en Arie van Sluijs namens de Jeugdviscommissie van de HSV Waddinxveen weer een visles verzorgd. Dit keer aan een groep 8 op basisschool ‘Bethelschool’ in Waddinxveen. Beide heren gaven ieder een groep van 18 kinderen les. De 24e kreeg groep A les van Ben en groep B van Arie. Op de 31e werd dit gewisseld.

Er was een powerpoint door Ben gemaakt en er was materiaal beschikbaar van Sportvisserij Nederland. De tijd was te kort. De kinderen stelden honderduit aan vragen en luisterden aandachtig. Een succes!! Waarschijnlijk komt er nog een derde dag en dan is het de bedoeling om ook écht te gaan vissen.

Ben en Arie, namens het bestuur ontzettend bedankt dat jullie dit hebben willen doen!! Prachtig om met de jeugd aan de slag te zijn en hun een passie mee te geven!