Nieuwe Sponsoren HSV Waddinxveen

Graag stellen wij u voor twee nieuwe sponsoren:

Met 1300 leden is de HSV Waddinxveen de grootste vereniging van Waddinxveen. We doen het zelfs zonder subsidie van de Gemeente Waddinxveen. Dat is in deze tijd, waar het verenigingsleven óók de gevolgen ervaart van de individualisering in de maatschappij best opmerkelijk. We zijn als bestuur daar erg blij mee. Natuurlijk zien wij als vereniging de ontwikkelingen, merken wij ook dat het allemaal niet vanzelf gaat. We denken daarom steeds na hoe wij de vereniging ‘interessant’ kunnen houden.

Vooral willen we investeren in het bereik van onze leden. De website is inmiddels aangepakt, worden er regelmatig nieuwsberichten op de website geplaatst, wordt er geinvesteerd in en door de controleursgroep, social media wordt inmiddels goed gebruikt en er is een aantal evenementen gepland geweest. Om dat laatste ook daadwerkelijk tot activiteiten te laten komen gaat moeizaam. Niet omdat het enthousiasme vanuit de vrijwilligers er niet is, maar vooral omdat we de leden onvoldoende kunnen bereiken. Cruciaal om mensen enthousiast te maken voor deelname is meer persoonlijk contact. 1300 leden individueel benaderen lukt niet, daarom willen we ook gerichte zichtbare activiteiten bijvoorbeeld aan de waterkant gaan organiseren en zichtbaar zijn op braderieën. Ook een verenigingsblad dat periodiek op de mat valt hoort bij de plannen. We hebben inmiddels via social media een oproep gedaan om met namen voor dit blad te komen. We hebben leuke namen ontvangen. Binnenkort komen we daar op terug.

In het kader van onze ambities hebben we het afgelopen jaar ons dan ook nadrukkelijk gebogen over de mogelijkheden om sponsoren te werven. Dit heeft geleid tot een sponsorpakket waar bedrijven en instellingen een eigen pakket uit kunnen samenstellen. Denk hierbij aan logovermelding op de website, bedrijfspresentaties tijdens meetings of advertenties in de vergunning of het toekomstige verengingsblad.

We zijn als bestuur trots op om de eerste twee nieuwe sponsoren te kunnen presenteren waarmee wij tot en met 2021 een samenwerking zijn aangegaan. Het zijn:
• Jercin Baits http://www.jercin-baits.nl/
• Timmerbedrijf van Amerongen 0620371672

Wij hebben beiden gevraagd zich aan de hand van vier vragen te presenteren aan de leden:
1. Vertel in een paar regels iets over jouw bedrijf.
2. Wat is de reden waarom je de HSV Waddinxveen wilt sponsoren.
3. Wat is jouw betrokkenheid met vissen.
4. Wat is jouw oproep aan de leden en wat wil je hen meegeven.

Allereerst het woord aan Jeroen Beezemer van “Jercin Baits”:
1: Kwaliteit staat ten alle tijden bovenaan, kwaliteit blijft een hobby binnen een hobby en geen broodgewin! Daarom garandeer ik hoogwaardige boilies en producten.
2: Omdat de HSV Waddinxveen een actief bestuur heeft en een actieve karper studiegroep. Voor mij interessant om mijn naamsbekendheid te vergroten.
3: Van kinds af aan altijd veel gevist op van alles.
4: Geniet van elk moment, ook als je niks vangt of als alles tegen zit!!

Ten tweede John van Amerongen van “Timmerbedrijf van Amerongen”:
1: Het bedrijf in ontstaan in 2013 nood gedwongen in verband met crisis. Wij doen allerlei klussen rondom en in en aan het huis. Badkamers zolders overkapping kozijnen totale renovatie van huizen en scholen en kantoren of bedrijfshallen.
2: Ik vind het belangrijk dat jongeren weer naar buiten gaan om te vissen in plaats van binnen te hangen. Daarbij wil ik de vereniging steunen in wat ze doen.
3: Ik vis elk weekend op karper wat mij grootste hobby is. Dit doe ik graag om rustig te worden in me hoofd ff de boel de boel te laten.
4: Ja, dat is goeie vraag! Respecteer elkaar, deel informatie en wees bewust hoe je aan het vissen bent! Denk in dat verband goed na over stek keuze en wat er verwacht wordt van jou om de vis veilig te landen. Wat betekent dat je hem niet met geweld uit de takken te gaan trekken met alle gevolgen voor de vis.

Wij willen als bestuur de leden van harte aanbevelen met deze bedrijven kennis te maken op de momenten waarop je boilies zoekt of klussen in- en om het thuis hebt uit te voeren. Ook wij als bestuur staan in voor hun kwaliteit anders waren we met hen geen samenwerking aangegaan!

Tot slot nog een herhaalde oproep aan de leden, “Mochten er bedrijven of instellingen zijn waarvan jullie denken dat zij passen bij onze vereniging of wanneer er zijn die met ons kennis willen maken, laat het ons weten.”

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment