JEUGDVISCURSUS 8 T/M 12 JAAR

HSV Waddinxveen organiseert in mei 2023 een jeugdviscursus voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar. Opgeven voor de Jeugdviscurus 2023 is niet meer mogelijk.

HSV Waddinxveen - Jeugdviscursus

VOOR JE HET WEET HEB JE JE EERSTE VIS AAN DE HAAK GESLAGEN

EEN GEWELDIGE JEUGDVISCURSUS
Met veel plezier, betrokkenheid en enthousiasme, ondersteund met professioneel materiaal van Sportvisserij Nederland en financiële steun van onze sponsoren Timmerbedrijf Van Amerongen en De Boemerang  organiseren wij regelmatig in de zomerperiode een geweldige jeugdviscursus.

De jeugdviscursus bestaat uit theoretisch deel en een praktijkdeel.

AAN ALLES IS GEDACHT EN VOOR ALLES WORDT GEZORGD.
Bij de jeugdviscursus zijn er hengels, tuigjes, haakjes, dobbers en voer. Ook zijn er boekjes die de vissertjes mee naar huis kunnen nemen. Daarnaast wordt er gezorgd voor eten en drinken. Daarbij is er zelfs een fotograaf aanwezig om alles vast te leggen voor de website en voor naslag. En mocht iemand zich bezeren is er ook professionele EHBO-kennis aan de waterkant aanwezig. Waar natuurlijk ook voor is gezorgd is voldoende begeleiding. Dus wat willen de kinderen en ouders nog meer.

We beginnen op woensdag 10 mei. Het programma bestaat uit drie woensdagavonden (theorie) en 3 zaterdagochtenden (praktijk). Het gaat om de woensdagavonden 10, 17 en 24 mei van 19.00 uur tot 20.30 uur en de zaterdagen 13, 20 en 27 mei van 10.00 – 14.00 uur.

Tijdens de eerste avond wordt kennisgemaakt met het vissen, worden spullen uitgedeeld en komen de basisregels van het vissen aan de orde. Tijdens de tweede avond starten we met het visboek en het bijbehorende materiaal en tijdens avond drie gaan we aan de slag met het maken van tuigjes en simmetjes. We hebben wederom lesstof, lesprogramma’s en hengelsportmateriaal bij Sportvisserij Nederland aangeschaft alsook stellen zij materiaal beschikbaar stellen. Daarnaast schaffen we aanvullend materiaal in de viswinkel zelf aan.

LET OP:
We hebben voor 2023 het maximum aantal kinderen op 15 gesteld. Afgelopen jaren was de jeugdviscursus echter een groot succes en hadden we steeds meer aanmeldingen dan plekken. We hanteren voor 2023 het principe van VOL = VOL. Mochten er teveel kinderen zijn, geven we voorkeur aan de kinderen die vorig jaar niet hebben meegedaan. We vertrouwen op begrip hiervoor.

HSV Waddinxveen - Sponsoren - Van Amerongen
HSV Waddinxveen Sponsoren - Tandartspraktijk de boemerang

JE KUNT MEEDOEN ALS JE

– 8 t/m 12 jaar oud bent;
– een zwemdiploma hebt;
– wij de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van je contactpersoon (ouders en/of verzorgers) hebben.

WIL JE MEER WETEN?

Je kunt ons bellen op (06) 51 26 43 22.

Mailen mag natuurlijk ook naar info@hsvwaddinxveen.com