JEUGDVISCURSUS 6 T/M 12 JAAR

HSV Waddinxveen organiseert regelmatig een jeugdviscursus voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar. Doe je de volgende keer ook mee?

Wil je eens kijken of vissen iets voor jou is? Vind je het leuk om eens kennis te maken met de vissport? Heb je al eens gehengeld, maar wil je meer weten? Nou dat kan, want wij organiseren regelmatig een Jeugdviscursus voor alle jeugdvissers van 6 t/m 12 jaar.

HSV Waddinxveen - Jeugdviscursus

Videoverslag Jeugdviscursus 2021

VOOR JE HET WEET HEB JE JE EERSTE VIS AAN DE HAAK GESLAGEN

Een geweldige jeugdviscursus

Met veel plezier, betrokkenheid en enthousiasme, ondersteund met professioneel materiaal van Sportvisserij Nederland en financiële steun van onze sponsor Timmerbedrijf Van Amerongen organiseren wij regelmatig in de zomerperiode een geweldige jeugdviscursus.

De jeugdviscursus bestaat uit theoretisch deel en een praktijkdeel.  Het theoriedeel vindt meestal binnen plaats, maar de afgelopen keer hebben we dit buiten aan de waterkant georganiseerd. Dit uiteraard om de cursus zo veel mogelijk coronaproof te laten verlopen.

Aan alles is gedacht en voor alles wordt gezorgd.

Bij de jeugdviscursus zijn er hengels, tuigjes, haakjes, dobbers en voer. Ook zijn er boekjes die de vissertjes mee naar huis kunnen nemen. Daarnaast wordt er gezorgd voor eten en drinken. Daarbij is er zelfs een fotograaf aanwezig om alles vast te leggen voor de website en voor naslag. En mocht iemand zich bezeren is er ook professionele EHBO-kennis aan de waterkant aanwezig. Waar natuurlijk ook voor is gezorgd is voldoende begeleiding. Dus wat willen de kinderen en ouders nog meer.

HSV Waddinxveen - Sponsoren - Van Amerongen
HSV Waddinxveen - Jeugdviscursus

JE KUNT MEEDOEN ALS JE

– 6 t/m 12 jaar oud bent;
– een zwemdiploma hebt;
– wij de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van je contactpersoon (ouders en/of verzorgers) hebben.

WIL JE MEER WETEN?

Je kunt ons bellen op (06) 51 26 43 22.

Mailen mag natuurlijk ook naar info@hsvwaddinxveen.com

DE EERSTVOLGENDE KEER MEEDOEN? GEEF JE NU OP!

Mail je deelname naar info@hsvwaddinxveen.com
In de mail moet worden aangegeven:
–    naam
–    leeftijd
–    dat de deelnemer over een zwemdiploma beschikt en;
–    de contactpersoon + telefoonnummer en emailadres