WEDSTRIJDCOMMISSIE

Voorzitter: Rinus Reichard (06-23410096)
Leden: Martin van Leeuwen (06-40186569) en Gert van de Bosch (06-54691270)

Wedstrijdprogramma HSV Waddinxveen seizoen 2021

Evenals vorig jaar wordt ook dit jaar geen zomer- en/of ouderencompetitie gehouden, dit heeft/had natuurlijk alles te maken met de geldende richtlijnen van het RIVM inzake ‘corona’. Per 5 juni 2021 traden de ‘versoepelingen’ in werking en was het weer geoorloofd om op (corona)wijze wedstrijden te organiseren. Aanvankelijk was dit voor leden van de eigen vereniging met een maximaal aantal personen, maar inmiddels is ook deze regel los gelaten. Voor de wedstrijdcommissie een mooie gelegenheid om alsnog een planning voor dit jaar te maken.

Een en ander heeft geleid tot onderstaand wedstrijdprogramma van HSW voor de rest v/h seizoen 2021, met op zaterdag 9 wedstrijden en op woensdag 10. Dit zijn allemaal z.g. ´losse´ wedstrijden waar elk HSW-lid aan mee kan doen, met voor iedere wedstrijd op twee na (7/8 en 9/10 = €5) een inleggeld van €3. Voor iedere wedstrijd zijn dan ook enkele (geld)prijsjes beschikbaar. Voor al deze wedstrijden geldt ons algemene wedstrijdreglement, dat eveneens op de website van HSW (pagina ‘wedstrijdcommissie’) staat. Op zaterdag dient men om 06.30 uur aanwezig te zijn aan het water en wordt minimaal 4,5 uur en tot 12 uur gevist. Op woensdag wordt men om 7 uur aan het water verwacht en wordt er gevist tot 14 uur. Zoals gebruikelijk ontvangt de wedstrijdgroep vóór iedere wedstrijd als herinnering een email met laatste info.

Overigens geldt dit uiteraard allemaal zolang de coronamaatregelen het toelaten. Mochten deze (tussentijds) veranderen dan is niet uitgesloten dat ook het programma zal worden aangepast.

Hieronder het volledige wedstrijdprogramma 2021 (in PDF) met de resultaten van de tot dusver geviste wedstrijden.

Wedstrijdverslag Herfstdag 2021