WEDSTRIJDCOMMISSIE

Voorzitter: Rinus Reichard (06-23410096)
Leden: Martin van Leeuwen (06-40186569) en Gert van de Bosch (06-54691270)

Op deze pagina vindt u alle informatie over het wedstrijdprogramma van HSW voor 2019.

De Regiowedstrijd van HSW vindt dit jaar plaats op 20 april en wordt gevist op het traject Zwammerdam-Barwoutswaarder. Een en ander is het gevolg van de nieuwe regels voor het aanvragen van wedstrijdvergunningen bij diverse instanties. Hierover is het nodige al gezegd en geschreven. Een en ander heeft ook impact gehad op de samenstelling van het nieuwe programma. Ondanks dat is dit weer met de grootste zorg gebeurd, waarbij niet valt te ontkomen aan het feit dat sommige wateren meerdere keren worden vermeld.

Bij enkele wateren is een alternatief vermeld voor het geval moet worden ‘uitgeweken’ om welke reden dan ook. HSW heeft zich niet aangemeld voor het Clubkampioenschap van de Federatie ZW Ned. De deelname hieraan loopt terug waardoor de kans op een ‘verre Brabantse’ tegenstander heel groot is. Er zijn wel voorbereidingen om in ‘t voorjaar een wedstrijd tegen ‘Beregezellig’ te vissen, een ‘vriendenclub op de woensdag’ uit Nootdorp.

Lees de reglementen weer even door zodat je vóór het begin van de competitie volledig op de hoogte bent. Wij wensen u een plezierig wedstrijdseizoen en een goede vangst toe.