ZEEVISCOMMISSIE

ZIN OM MET DE BOOT OP ZEE TE GAAN VISSEN?

De zeeviscommissie is voornemens om met de boot de zee op te gaan om daar lekker te gaan vissenVoordat we dat willen gaan organiseren willen we eerst weten wie daar interesse in zou hebben. Via facebook komen al de nodige reactie, dat is leuk. De kans is dus groot dat we gaan. We moeten om de grootte van een te huren boot te kunnen bepalen ongeveer het aantal mensen weten dat mee wil gaan. We proberen een zo’n compleet mogelijk beeld te krijgen. Op basis daarvan gaan we kijken of en zo ja hoe we dit gaan doen. Laat het Marco van Zoomeren weten wat jullie hier over denken. Marco is bereikbaar op 06 48165748 of via email marco-v-z@live.com

Voorzitter: Marco van Zoomeren
Leden:  vacature, vacature

De vereniging is jarenlang erg actief geweest met zeevissen. Enige tijd heeft dit minder aandacht gekregen. In 2019 hebben we het heft weer in handen genomen en is Marco van Zoomeren hier weer actief mee aan de slag gegaan.

Mocht interesse hebben om samen met Marco voor de leden activiteiten te ontwikkelen laat u ons dat dan weten. Marco is bereikbaar op 06 418 657 48.

FOTO’S