JEUGDVISCOMMISSIE

Voorzitter: Dirk van Amerongen
Leden:  Ben de Bruijn, vacature

De HSV Waddinxveen heeft met Dirk van Amerongen en Ben de Bruijn twee officiële vismeesters in haar midden. De vismeester heeft bij Sportvisserij Nederland een erkende opleiding gevolgd en is gediplomeerd om op scholen een deel van een lesprogramma in te vullen. Vismeesters beschikken daartoe over lesmateriaal alsook over voldoende hengels, haakjes en andere visgerei.

De vismeesters kunnen dus bij u op school aan de slag. U kunt hiervoor contact opnemen met Sportvisserij Nederland. Ook kunnen wij als vereniging jeugdviscursussen organiseren.

Jeugdviscursus 2020 – Schrijf je nu in!

Vissen is cool!

Ook dit jaar organiseert de Jeugdviscommissie van  HSV Waddinxveen een cursus voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar.

Cursusdata:
10,17,24 Juni van 18.45 tot 20.00 uur
13,20,27 Juni van 09.00 uur tot 12.30 uur

Kosten: 17,50 p.p.
Aanmelden kan t/m 9 Mei
Zwemdiploma verplicht

Doe mee en schrijf je in! Vul het onderstaande contactformulier in:

 

Jouw e-mailadres als je een e-maildres hebt
Je telefoonnummer zonder spaties als je een eigen telefoon hebt
Het telefoonnummer van je ouders of verzorgers
8 tm 12 jaar
Als je opmerkingen hebt of vragen kun je ze hier kwijt.

Terugblik op de gastlessen op 24 januari en 31 januari

Op 24 januari en op 31 januari hebben Ben de Bruijn en Arie van Sluijs namens de Jeugdviscommissie van de HSV Waddinxveen weer een visles verzorgd. Dit keer aan een groep 8 op basisschool ‘Bethelschool’ in Waddinxveen. Beide heren gaven ieder een groep van 18 kinderen les. De 24e kreeg groep A les van Ben en groep B van Arie. Op de 31e werd dit gewisseld.

Er was een powerpoint door Ben gemaakt en er was materiaal beschikbaar van Sportvisserij Nederland. De tijd was te kort. De kinderen stelden honderduit aan vragen en luisterden aandachtig. Een succes!! Waarschijnlijk komt er nog een derde dag en dan is het de bedoeling om ook écht te gaan vissen.

Ben en Arie, namens het bestuur ontzettend bedankt dat jullie dit hebben willen doen!! Prachtig om met de jeugd aan de slag te zijn en hun een passie mee te geven!

FOTO’S