HSV Waddinxveen Logo 01

KARPERCOMMISSIE

Voorzitter: Nico Smith
Leden: Niels van der Meer, Johan Star, Rick Kaptein, Jeroen Domselaar, Onno Konijn, 

Het bestuur van Karpercommissie (KCW) bestaat uit leden van de vereniging. Ook zitten er leden in het bestuur die in het bestuur van de HSV Waddinxveen zitten. Die verbinding is belangrijk. Vanuit iedere commissie is die verbinding er zoveel mogelijk. In nauwe samenwerking met de andere commissies van de vereniging en met name de commissie Waterkwaliteit en Visstandbeheer zorgen we er voor dat er een gezond en gevarieerd karpersbestand is. Ook zorgen we er voor dat de karpers zo goed mogelijk kunnen en ook worden bevist. Waar de gezondheid en veiligheid van de vissen voorop staat. Natuurlijk is er een nauwe verbinding van de commissie van controleurs. Er worden veel controles uitgevoerd bij karpervissers in Waddinxveen.

Ook organiseren we, meestal 2 keer per jaar, een avond waarvoor we een spreker uitnodigen. Vanwege corona is dit niet meer gelukt de afgelopen jaren, maar in 2022 zullen we dit weer gaan doen. We hebben nog een bezoek te goed van Ed Skillz. Velen van de karpervissers kennen hem.

Verder wil de KCW graag weten wat er leeft onder de karpervissers in Waddinxveen en wat er eventueel anders zou moeten in de waddinxveense wateren om dit op een leuke en moderne manier te kunnen doen maakt de KCW gebruik van Facebook door hier te klikken word u naar de juiste pagina gebracht of anders kunt u zoeken op “karper commissie waddinxveen “en kunt u uw zelf opgeven en mee discuseren, ideeen aandragen of andere zaken aan het licht brengen en informatie delen. Ook kunt er in contact komen met de bestuursleden van de KCW en de andere op karpervissende leden. De enige regel is dat u in het bezit moet zijn van een waddinxveense hengelsport vergunning. Als u dat niet heeft en u wil graag lid worden van onze vereniging om in onze wateren te kunnen vissen kunt u op de homepage lezen waar deze verkrijgbaar zijn.

Ook kunt u met vragen aan de KCW dit volgende emailadres gebruiken:

nicosmith78@gmail.com

info@hsvwaddinxveen.com

TERUGVANGSTMELDINGEN

Terugvangstmelding gevangen karper

Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 768 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 768 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 768 MB.
Graag aanvinken(Vereist)