HSV Waddinxveen Logo 01

MEEVIS- EN DAGVISVERGUNNING

EEN DAGJE MEEVISSEN IS WEL ZO LEUK

De MeeVIStoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een landelijk ingebracht water in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Als lid van een aangesloten hengelsportvereniging (VISpashouder) zou je familie, vrienden of kennissen die in het vissen geïnteresseerd zijn, gratis een dag mee kunnen nemen om kennis te maken met het vissen.

De MeeVIStoestemming geldt echter niet voor de wateren van de HSV Waddinxveen.

Een lid van de HSW Waddinxveen kan echter wel, tegen betaling van € 4,- bij de HSV Waddinxveen een dagvergunning kopen voor een persoon die samen met hem/haar een dag mee gaat vissen. Het betreffende lid dient gedurende de betreffende visdag tijdens het vissen bij de andere persoon aanwezig te zijn.

De dagvergunning kan worden aangevraagd per email bij info@hsvwaddinxveen.com.
Vraag de vergunning een aantal dagen voor de gewenste visdag aan, zodat de vereniging in staat is om het ophalen in te plannen.
Er wordt (tijdig) contact opgenomen waar de dagvergunning kan worden betaald en opgehaald.

Op degene aan wie de dagvergunning is verstrekt, zijn de regels van de vergunning van de HSV Waddinxveen van toepassing.

De dagvergunninghouder kan alléén vissen van 1 uur vóór zonsopkomst tot 2 uur ná zonsondergang.

Degene die een dagvergunning koopt in combinatie met een nachtvistoestemming, betaalt € 18,-. De dagvisvergunninghouder mag in dat geval maximaal twee aaneengesloten nachten vissen. Uiterlijk 2 uur na zonsondergang op de dag na de 2e nacht vervalt de toestemming van de dagvergunning én van de nachtvistoestemming.

Voor de nachtvistoestemming klik hier >>

HSV Waddinxveen - Meevissen